יתרונות מערכת הגלריה

הקמת גלריות מפלדה נועדו להגדלת השטח במבנה קיים, תוך ניצול חכם ונכון של חלל המבנה וגובהו- השטח האנכי שנותר ללא שימוש כאשר קיימת תקרה גבוהה. הקמת קומה שנייה באמצעות הגלריה ניתנת לביצוע בכל סוגי המבנים, במרכזים לוגיסטיים (מרלו”ג), מפעלים, מחסנים, במשרדים ועוד, כתלות בכושר הנשיאה של המבנה אשר בתוכו רוצים להקים את הגלריה. התקנת האלמנטים המרכיבים את הגלריה הינם בחיבורים באמצעות ברגים, ללא ריתוך, ובכך ניתן להתקין ולהרכיב את הגלריה בשטחים גדולים תוך הפרעה מינימלית לסביבת העבודה, במשך ביצוע קצר יחסית, לעומת בנייה קונבנציונלית, ובעבודה נקייה שלא פוגעת בעסק הלקוח. מערכת הגלריה מאפשרת לבעליה לקבל שטח שמיש נוסף, כנדרש ועל פי הצורך, בתוך המבנה הקיים, מבלי לבנות תוספות שטחים חיצוניות הדורשות אישורים ועלויות גבוהות, מבלי לשכור שטח נוסף או לעבור למבנה חדש, ומבלי “להתרחב” לשטחים נוספים מחוץ ובסמוך למבנה הקיים.
מערכות הגלריות ניתנות להרכבה בכל מבנה בעל חלל גבוה, כאשר גובה החלל, מרצפת המבנה ועד לתקרתו, הינה לפחות 5 מטרים.

יתרונותיה של מערכת הגלריה הן

א. מיקסום השטח השמיש של המבנה באמצעות ניצול החלל האנכי.
ב. שילוב מערכות שונות להתאמת הגלריה לבעליה  – בידוד, תשתיות, מערכות הגנה לאש (ספירנקלרים) תאורה וכו’.
ג. באמצעות שדות מודלריים, ניתן להגדיל ולהקטין את שטח הגלריה על פי דרישת הלקוח.
ד. הגלריה שלנו הינה מבנה פלדה פריק, כלומר, ניתנת לפירוק ולהעברה למקום אחר בתוך המבנה או מחוצה לו. במקרה של העברת העסק למקום חדש- “מעבר דירה”, ניתן לפרק ולהעביר את הגלריה יחד עם העסק למקומו החדש.
ה. בעזרת אופטימיזציה תכנונית- ניתן להתאים את גיאומטריית מערכת הגלריה לגיאומטריית המבנה הקיים ולרצונותיו של הלקוח.
ו. מערכת הגלריה מתוכננת עם מפתחים גדולים בין העמודים ויוצרת שטח עבודה נקי, רחב ויעיל. המטרה היא ליצור חלל פתוח ככל האפשר תוך ניצול חומר הפלדה, ובכך למנוע או לצמצם את ההפרעה הסביבתית כל אלמנטי הגלריה. מאפשרת תנועת מלגזות חשמליות באופן חופשי יותר.
ז. מערכת הגלריה מתוכננת כ”עומדת חופשי”, כלומר, אין חובה לחבר את מערכת הגלריה לקירות המבנה הקיים.
ח. ניתן לשלב למערכת הגלריה מגוון רחב של מוצרים ואביזרים כגון מערכת מדרגות, שער הזזה, שער ציר, מחסום בטיחות, מעקה מודולרי, מערכות הרמה וכו’.
ט. מערכות הגלריה חוסכות עלויות עבור שימוש נוסף של אנרגייה כגון מיזוג, חשמל, תאורה וכו’.

מעוניין להגדיל את השטח השמיש של המבנה? מערכת גלריה ככל הנראה הפתרון האידאלי והמושלם עבורך.

תפריט נגישות

התחל שיחה
צריך עזרה?
STB חדשנות בבניה -
נשמח לעזור בכל שאלה